Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın dört bir tarafını asfalt ve beton yollarla örme gayreti ile çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendi asfalt şantiyesinden sonra kendi beton santralini de üretime hazır hale getirdi.

SAATTE 90 M³ BETON ÜRETİM YAPACAK
Saatte 90 m3 kapasiteli beton üretecek duruma getirilen santral Büyükşehir'e ait hizmet veren BELTAŞ A.Ş tarafından işletilecek. Tamamıyla elektronik ve otomatik bir ortamda üretim yapan santral sayesinde Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç duyduğu tüm hizmet alanlarında kendi ürettiği betonu kullanacak. Böylelikle hem tasarruf edilmiş olacak hem de hizmetlerin vatandaşın ayağına daha kolay gitmesi sağlanacak.
Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 'Pandemi sürecine rağmen Şanlıurfa'nın ve bölgenin gerek ekonomik kalkınmasına gerekse istihdamına katkı sağlayacak yatırımların devreye alınmasına ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz içinde bulunulan zor sürece rağmen sorumluluk bilinciyle hareket ederek Şanlıurfa'nın kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyoruz' dedi.