Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen organizasyona; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, TBMM
İdare Amiri, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle mahalle başkanları katıldı.
Organizasyonda konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Rabbim birlik ve beraberliğimizi her zaman daim kılsın.' Dedi.
Organizasyonun gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Halil Özcan,' Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, daha güzel günlere hep birlikte erişeceğiz. Bu tablo önemli bir tablo. Bu tablo Eyyübiye'nin yekvücut olduğunun göstergesidir.' Dedi.
AK Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal da organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkan Kuş'a teşekkür etti.