Haber Merkezi / Milletvekili Açanal'ı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde; AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen, partililer ve binlerce vatandaş karşıladı.

MECLİS'İN KAPISINI AŞINDIRACAĞIZ
Yaklaşık 2 aylık seçim maratonunda dur durak demeden çalıştıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek 'İlçede Türk, Kürt, Arap, Özbek milletleri yıllardır kardeşçe yaşıyor. Fakat bu kardeşliğin en büyük sorunlarından biri de işsizlik. Açanal'dan işsizliği bitirilmek adına taleplerimiz var. 31 Mart günü AK adayımız Abdullah Aksak'ı Ceylanpınar Belediye Başkanı yaptıktan sonra, Meclis'in kapısını aşındıracağız' dedi.

BİZİM ÖNÜMÜZÜ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR
Seçim çalışmaları boyunca Ceylanpınar'da kesinlikle kardeşlik duyguları içerisinde hareket ettiklerini ve bütün Ceylanpınar halkını kucakladıklarını belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak 'Kendini ve haddini bilmezler sürekli iftira kampanyası başlatıp, sürgün ve işten çıkarılma gibi söylentileri ortaya atarak, bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Biz ilk günkü gibi sürekli mazlumların sesi olmaya çalıştık. Beyinden yoksun kişilerin iftiralarına boyun eğmeyeceğiz ve dim dik yolumuza devam edeceğiz' diye konuştu.

SAHTE SOSYAL FİTNE HESAPLARINDAN KARALAMA KAMPANYASI YÜRÜTÜYORLAR
Birilerine yarayan gerginliğin kısa süreli olduğunu ifade eden 24. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök '31 Mart günü uğrayacakları hezimeti çok iyi bildikleri için iftira, şantaj, dedikodu ve gıybet yoluna başvuranlar var. İşte hezimete uğrayacakları o gece, son 5 yılda Ceylanpınar'da neler yaşandıysa halkımızla paylaşacağız. Bunları enselerinde htiklerinden dolayı, yüreksizce gerçek isimlerini kullanmadan sahte sosyal fitne hesaplarından karalama kampanyası yürütüyorlar' dedi.

GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK, BİZ SEÇİLMİŞLERİN BOYNUNUN BORCUDUR
Seçmenlerden 5 yıllığına vekalet aldığını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal 'Cumhurbaşkanımızın izindeyiz, kapımız halkımıza her zaman açıktır ve açık olmaya da devam edecektir. Genç bir nüfusa sahibiz ve bunlar bize Allah'ın emanetidir. Bunların sağlığı, eğitimi ve istihdamı için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu görev, biz seçilmişlerin boynunun borcu ve görevidir. Sizlerin de desteğiyle Abdullah Aksak'ı Ceylanpınar'da Belediye Başkanı yapacağız' ifadelerini kullandı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal'ın Ceylanpınar temasları; Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı, Basın Yayın Medya Tanıtım Başkanlığı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ve esnaf ziyaretleri sonrası sona erdi.