Haber Merkezi / At sırtında havai fişek ve meşaleler eşliğinde sahneye giren sünnet çocuğu, semazen gösterileri, hareketli halay müzikleri, Nasrettin hoca'nın Çelik'e ait hikaye kitaplarının çocuklara dağıtması, yöresel supha yemeği ikramı büyük bir beğeni topladı.
Sünnet olan Muhammed Yusuf ailesinin dost ve akrabaları tarafından evinde ziyaret edilmektedir. Ziyaretçilerden biri'de Nasrettin Hoca oldu. Nasrettin Hoca kapıyı çalarak Muhammet Yusuf'a düdük getirdiğini söyleyerek içeri girip düdük hediye etti ve çeşitli fıkralarını anlattı.
Urfalıyam ezelden türküsü eşliğinde çiğ köfte yoğurdu. ilk defa çiğ köfte yoğurduğunu söyleyen Nasrettin Hoca çocukları çok sevdiğini Muhammed Yusuf için uzak diyarlardan Şanlıurfa'ya geldiğini söyledi. Muhammed Yusuf ve ablaları Leyle Nur Hira Nur da Nasrettin hoca'yı çok sevdiklerini fıkralarını ilgi ile dinlediklediler. Çocuklar Nasrettin hoca'nın ev ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Yeşilay Şube Başkanı Eğitimci Yazar, Ressam Muharrem Çelik tiyatro oyuncusu Halil Karagöz arkadaşının Nasrettin Hoca tiplemesi ile oğlunu sevindirmek için evine geldiğinden dolayı çok teşekkür etti
Çelik, ayrıca oğlunun sünnet merasiminden dolayı arayan, mesaj atan, sosyal medya hesaplarında paylaşan, basında paylaşan dost ve arkadaşlarına da teşekkür etti.