İLKHA/ Viranşehir OSB Müteşebbis Heyet Başkanlığının aldığı karar gereği Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonunda yapılan müteşebbis heyeti üye seçimini ilçe Kaymakamı Önder Çengel başkanlığında yapıldı. İki liste halinde gidilen seçimi Seydo Zencirci başkanlığındaki liste kazandı.
Yeni oluşturulacak müteşebbis heyeti yatırımcılardan 7 asil, 7 yedek üye, YİKOP'tan 5 asil, 5 yedek üye ile ŞUTSO'dan 3 asil 3 yedek üyeden oluşacak.
Yeni müteşebbis heyeti 4 yıl boyunca Viranşehir OSB yatırımcılarını temsil edecek. Viranşehir OSB Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üye seçimi ise ileriki tarihte yapılacak Viranşehir OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında belirlenecek.
Yapılan seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen İlçe Kaymakamı Önder Çengel, Viranşehir OSB'nin yatırım merkezi haline gelmesinin önünde bir engel bulunmadığını belirtti.
Çengel, 'Coğrafi konum, ulaşım, işgücü ve hammaddeye erişim açısından büyük bir potansiyele sahip Viranşehir Organize Sanayi Bölgesinin üretim ve istihdam merkezine dönüşmesi imkanı bulunmaktadır. Sanayi tesislerinin üretiminin büyük çoğunluğu doğrudan veya dolaylı olarak tarıma dayalıdır. Tarım faaliyeti açısından ilçemiz büyük bir potansiyele sahip. Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde orta akılla hareket etmeye devam edeceğiz. Yapılan seçimle göreve gelen yeni müteşebbis heyetine çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.' dedi.