Haber Merkezi / Aynı zamanda; Şanlıurfa İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve merkez ilçeler Haliliye, Karaköprü ve Eyyubiye ilçe Teşkilatları tarafından düzenlenen yemekli toplantılarla Aday Adayları ile bir araya gelerek birlik beraberliklerinin devam etmesi çağrısında bulunuyorlar.
AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve Şanlıurfa Milletvekilleri Doç.Dr. Halil Özcan, İ.Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay ve Gülender Açanal, Şüyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile Şanlıurfa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Karaköprü ilçe Başkanı Ahmet Aksoy, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkanı Mehmet Moğol, Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye İlçe Başkanlıklarınca düzenlenen 'Belediye Başkan Adayı ve Aday Adayları Buluşma Toplantısı'na katılarak birlik beraberlik çağrılarını tekrarladılar ve birlikte seçim çalışmalarını yürütme ve sonrasında il ve ilçemizi geliştirme gayreti içersinde olma sözü verdiler.
Bütün aday ve aday adaylarımız, hep birlikte daha güzel bir Şanlıurfa için el ele sloganıyla hareket etme gayreti içersinde olacaklarını belirterek Belediye Başkan adaylarının adaylıklarının hayırlı olması dileğinde bulundular.
Daha sonra; İl ve İlçe Başkanları, Milletvekilleri, MKYK üyeleri ve Belediye Başkan adayları ile bir araya gelerek yarın yapılması planlanan 'Aday Tanıtım Toplantısı' hazırlıkları ve 'Seçim Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdiler.
Ayrıca; AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve MKYK üyemiz Vildan Polat ile birlikte, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsanı Yardım Platformunu ziyaret edip, Platform Başkanı Osman Gerem ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulundular.
AK Teşkilat Başkanları, AK Vekiller ve AK Başkan adayları; 'Selamların en güzeli olan Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin' iyi dileklerini ilettiler.