Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Kütüphaneler ve ŞANMEK’te KPSS sınavlarına hazırlanan öğrencilerle buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa’da öğrencilere yönelik yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Öğrencilik hayatından kesitler sunan Başkan Beyazgül, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Öğrencilerin daha çok ders çalışmalarını sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan kütüphaneler gece de öğrencilere hizmet verecek. Başkan Beyazgül, öğrenciler çay, kahve ve kek ikram edilmesini de istedi.

Öğrencilik yıllarında birçok zorlukla karşılaştığını ve bu zorlukları sıkı bir şekilde ders çalışarak başardığını anlatan Başkan Beyazgül, moral ve motivasyonun çok önemli olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’da eğitime yönelik birçok çalışma yapıldığını ve bu çalışmaların yanı sıra sosyal alanlarda da birçok hizmeti Şanlıurfalıların için hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Beyazgül, çok özverili bir çalışmayla öğrencilerin başarılı olabileceklerini söyledi.

Öğrencilerle düzenlenen programın sonunda Başkan Beyazgül, öğrencilerle fotoğraf çektirip onlara Ali Fuad Başgil’in Gençlerle Baş Başa Kitabını hediye etti.

Kaynak: GAPGündemi / Tuğba POLAT