Haber Merkezi / Şanlıurfa'daki temaslarının ilk gününü teşkilatlara ayıran Milletvekili Açanal, AK Parti İl Yönetimi, Karaköprü ve Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
İlk olarak Karaköprü İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Açanal'ı İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Karaköprü Belediyesi Toplantı Salonunda Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'ında eşlik ettiği toplantıda yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Açanal, milletvekili olduktan sonra Ankara'da yürütülen çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgilendirme yaptı.
Ankara'da Şanlıurfa'nın sorunlarıyla mesai yaptıklarını altını çizen Açanal, Ankara'da meclisteki çalışmaları özetledi ve diğer milletvekilleriyle koordineli bir şekilde sorunlara çözüm önerileri aradıklarını belirtti.
Bir hafta boyunca Şanlıurfa'da ilçeleri gezerek teşkilatlarla bir araya gelecek olan Milletvekili Zemzem Gülender Açanal Ankara'ya gidecek. Partisinin kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılarak ardından 18 Ağustos'tan sonra tekrar kente gelecek olan Açanal, yerel seçimlere start verdiklerini söyledi.
Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Milletvekili Açanal, Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde şehit edilen 11 aylık Bedirhan Bebek ve Annesi Nurcan Karakaya'yı unutmayacaklarını ifade ederek, 'HDP'ye 1 Oy Selahattin'e 1 Oy isteyenler masum bebek Bedirhan'a 1 kurşun annesine 1 kurşun sıkmışlardır. Bu yüzden aman ha aman yerel seçimler çök önemli. Bütün belediyeleri kazanmamız gerek' dedi.
Karaköprü İlçe Teşkilat toplantısının ardından Eyyübiye İlçe Teşkilatına geçen Açanal, burada İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İlçe Yönetim kurulu toplantısında yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendiren Milletvekili Açanal ardından AK Parti İl Başkanlığına giderek burada İl yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Milletvekili Açanal'ın Şanlıurfa'da kaldığı sürede taşra teşkilatlarıyla bir araya gelmesi bekleniliyor.