Faruk DEVECİ / Teşkilatlarla, meclis üyeleriyle, yerel yönetimlerle istişarede bulunarak eksikleri gidererek doğruyu, daha verimli yolu tespit etmek istediklerini anlatan Kırıkçı, 'Genel Merkezimizin, bizlerin de önerisi üzerine yeni oluşturmuş olduğu bu danışma meclisi formatının inşallah hayırlara vesile olmasını da Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum' dedi.
Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, iktidara geldikleri günden bugüne kadar bir çok badire atlattıklarını anlattı. Bu badirelerden her zaman daha da güçlenerek çıktıklarına dikkat çeken Cevheri, 'Pandemi gibi çok sıkıntılı bir süreç geçirdik. Bu süreç hem ülkemizi hem de dünyayı etkisi altına aldı. Evet, zor bir süreçten geçiyoruz bizler bu süreçte çalışmalarımızı durmaksızın devam ettirerek bu zor günleri de aşacağımıza inanıyorum.' dedi.
İl Koordinatörü Orhan Karasayar, en geniş şekilde istişarelerde bulunarak bundan sonraki süreçte vatandaşların beklentileri doğrultusunda en güzel şekilde planlayıp değerlendirmeye çalışacaklarını belirtti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise '2023 için farklı hesaplar yapanların hiç birinin hesabı Allah'ın izniyle tutmayacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu ülke çok badireler atlattı. Çok destanlar yazdı. Ülke olarak bizim atlattığımız badirelerin onda birini başka bir ülke yaşasaydı ayakta duramazdı. Bizler belediyeler olarak, teşkilatlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimiz için ülkemiz için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti'de siyaset yapmanın mutluluğu ve gurunu yaşadığımı ifade ederek, sahnelerde değil sahalarda olacaklarını ve 2023' e emin adımlarla ilerleyeceklerini dile getirdi
Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı soru cevap kısmıyla birlikte sona erdi.