Haber Merkezi / AK Parti Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ve AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı ile beraber üyesi olduğu Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğini ziyaret eden Canpolat, ŞESOB Başkanı M.Şefik Bakay ve bağlı oda başkanlarıyla görüştü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şefik Bakay Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ve beraberindekilere hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Haliliyeye yönelik yapacağı projeleri anlatan AK Başkan Adayı Canpolat ise ev sahipliğinden dolayı Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

CANPOLAT'IN İKİNCİ ADRESİ ŞUTEM OLDU
Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ziyareti sonrası Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası(ŞUTEM)' ziyaret eden Canpolat, dernek yönetimi ve üyeleriyle bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ve beraberindekilere ziyaretten dolayı minnettarlık duyduklarını kaydetti.
Haliliyeye yönelik yapacağı projeleri anlatan AK Başkan Adayı Canpolat ise ev sahipliğinden dolayı Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası(ŞUTEM) ve yönetimine teşekkür etti.

CANPOLAT STK ZİYARETLERİ SONRASI EV ZİYARETİ YAPTI
AK Başkan Adayı Canpolat STK ziyaretlerinin ardından eşi Fethiye Canpolat ve AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan satış ile birlikte Kamacı ailesine misafir oldu. Ailenin çayını içerek onlarla sohbet eden Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat ailenin çocuklarına oyuncak hediye etmeyi ihmal etmedi.