Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçeyi adeta karış karış dolaşıyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çat kapı ev ziyaretleri yapan Başkan Ekinci, vatandaşı dinleyip sorunlarını paylaşıyor. Eyyübiyelileri evlerinde ziyaret eden Başkan Ekinci son olarak Kendirci, Kadıoğlu, Haleplibahçe ve Akşemsettin mahallelerine ziyaret gerçekleştirdi. Eşi Ayşe Ekinci ve Mahalle Muhtarlarının da eşlik ettiği ev ziyaretlerinde vatandaşları dinleyen Başkan Ekinci, kendisine iletilen sorunların çözümü için de ilgilileri talimatlandırıyor. Yaptığı ev ziyaretleri esnasında yardıma muhtaç ailelerin taleplerini de karşılayan Başkan Ekinci, vatandaşın duasını da alıyor. Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler'in de eşlik ettiği mahalle gezisinde esnafla da bir araya gelen Başkan Ekinci, vatandaşla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirtti.
Sosyal belediyecilik anlamında farkındalık oluşturacak çalışmalar yaptıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,' Ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Dışarıda soğuk hava olabilir ama içerde sadece soba sıcaklığı değil aynı zamanda hane halkının sıcaklığı da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ve muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretler esnasında belediyecilik anlamında yapılması gereken hususları da yerinde görüp bunların yapılması için de ilgili arkadaşlarımızı talimatlandırıyoruz. Rakamları sık sık dile getiriyoruz yine ifade etmek istiyorum. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu güne kadar 40 bin evi ziyaret ettiler. 38 bin eve değişik yardımlarda bulunduk. Dolaysıyla sosyal belediyecilik anlamında farkındalık oluşturacak çalışmalarda bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine insanlarımızın arasında olmaya, evlerinde misafir olmaya ve çat kapı yapmaya devam edeceğiz. 'dedi.
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler de, dar gelirlilere yaptığı yardımlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti.