Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Buldak Mahallesindeki vatandaşlar ve kırsal mahalle muhtarların katılım gösterdiği teşekkür toplantısına katıldı.
Bulduk mahallesinde vatandaşların teşekkür toplantısına katılan Kuş vatandaşlara vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. Bulduk Mahalle Muhtarı İsmail İyigün'ün vermiş olduğu toplantıya katılan Başkan Kuş rekor oy ile bizlere destek veren Kırsal mahallemizden biri olan bulduk mahalle muhtarının toplantısına icabet ettik dedi.
Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği teşekkür toplantısında konuşma yapan Başkan Kuş
Eyyübiye seçmeni bizleri %73'lük rekor bir oy oranı ile belediye başkanlığına getirdiler. Bizler de gerek muhtarlarımızı gerekse vatandaşlarımı peyder pey ziyaret ederek teşekkür babında ziyaretlerde bulunuyor ve ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Bugünde kırsal mahallelerimizdeki muhtarlarımız ve halkımız ile bir araya geldik. Gerek seçimlerden önce ve seçimlerden sonra kendilerinin bizlere destek ve teveccühleri oldu ve sevgileri devam ediyor. İnşallah bu saatten sonra ekibimizi kurarak Eyyübiye halkının hizmetkarı olacağız ve eksik bulunan hizmetleri birer birer yerine getireceğiz.
Toplantıyı düzenleyen Bulduk mahalle muhtarı İsmail İyiğün, '31 Mart seçimlerinde rekor oy verdiğimiz ve Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'u davet ettik. Bu davetimizi Belediye Başkanımız, Meclis üyeleri ve Mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. 31 Mart2ta seşfaf ve adaletli bir seçim geçtiği için teşekkür toplantısı düzenledik katılımcıların her birine teşekkür ederiz' dedi.