Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tasavvuf Konserine; Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.
Tasavvuf ekibi tarafından seslendirilen ilahi konseri, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte Ramazan ruhu doyasıya yaşatılırken, vatandaşlara meyan şerbeti, macun ve çeşitli ikramlar yapıldı.

CANPOLAT: RAMAZAN'DA 8 BÖLGEDE, 8 GECEDE BUNA BENZER ETKİNLİKLERLE YANINIZDA OLACAĞIZ
Vatandaşların ilahilere eşlik ettiği konser sonrası sahneye çıkan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, düzenlenecek etkinlikler ile Haliliyeli vatandaşlara dolu dolu bir Ramazan yaşatılacağını ifade etti.
Başkan Canpolat, 'Biz her ne kadar Haliliye'ye hizmet etmeye gece gündüz çalışıyorsak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız da tüm ilçelere hizmet etmeye çalışıyor. Biz de buna şahidiz ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Tabii bir sonsuz teşekkürü de siz değerli halkımıza yapmak zorundayız, sizler de bizi her seçimde yalnız bırakmayıp, teveccüh gösterip, bizi bu hizmet makamına getirdiniz. Normal rutin faaliyetlerimizin yanında parklarımız, yollarımız, sularımız, kanalizasyonlarımız, temizliğimiz dahil olmak üzere bir de sosyal faaliyetlerimize devam ediyoruz. Haliliye bizim, Haliliyeliler bizim, buradaki ekip de Haliliye'nin ekibi, Haliliye tasavvuf müziği ekibi. Biz sizinle birlikte hemhal olalım, bir olalım, beraber olalım istedim. Haliliye'de mahalle mahalle gezelim dedik. Ramazan'da 8 bölgede, 8 gecede bu ve buna benzer etkinliklerle yanınızda olacağız. Bir taraftan ilahi esintileri ile birlikte ruhumuzu dinlendirirken, bir taraftan da çocuklarımıza bizim çocukluğumuzun vazgeçilmezi olan gerek meyan şerbeti gerek pamuklu şeker gerekse akide şekeri dahil olmak üzere ve aynı zamanda balonlarla yanlarında ve hizmetinde olacağız' diyerek alanı dolduran vatandaşlara teşekkür etti.

BEYAZGÜL: HALİLİYE'DE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILIYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, 'Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ışıklandırmasıyla, zeminiyle, her şeyiyle çok güzel bir park kazandırılmış ilçemize. Biraz önce faaliyetleri izlerken başkanımızın rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında sosyal yardımlara da ne kadar önem verdiğini gördük. Bir yandan garibana ihtiyaç sahibine elini uzatırken, bir taraftan da hizmetlerini devam ettirmiş. Şimdi Haliliye bölgesindesiniz, bu bölge Mehmet Canpolat Başkanımız var. Kendisine bir isim konulmuş. Canpolat'a 'Canla başla' diyor. Hakikaten onun canla başla gece gündüz çalıştığını görüyorum, huzurlarınızda ona bir defa daha teşekkür ediyorum. Hepinize selamlarımı, muhabbetlerimi sunuyorum' diyerek vatandaşların Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.
Konuşmaların ardından okunan dualar ile birlikte Ramazan Ayı etkinliklerinin ilki sona erdi.

HALİLİYE'NİN ETKİNLİK TAKVİMİ
Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla hazırlanan ve Teravih Namazı sonrası başlayacak etkinliklerin program takvimi ise şöyle devam edecek:
06 Nisan Çarşamba- 15 Temmuz Parkı/Devteşti Mahallesi
10 Nisan Pazar- Turgut Özal Parkı/Ulubatlı Mahallesi
13 Nisan Çarşamba- Üzüm Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi
17 Nisan Pazar- Şehit. İ.Halil Yıldırım Parkı/Devteşti Mahallesi
20 Nisan Çarşamba- Hüseyin Peyda Parkı/İmambakır Mahallesi
24 Nisan Pazar- Şehit A.Oktay Günak Parkı/Süleymaniye Mahallesi
28 Nisan Perşembe- Ahmet Yesevi Parkı/Ahmet Yesevi Mahallesi