Haber Merkezi Göreve geldiği günden beri Viranşehir'i modern bir ilçe yapabilmek amacıyla söz verdiği projeleri bir bir yerine getiren Salih Ekinci başkanlığındaki Viranşehir Belediyesi, Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden birini Viranşehir'de hayata geçiriyor. İlçedeki yeşil alan miktarını arttırmak ve refah seviyesini yükseltecek alanlar oluşturmayı hedefleyen Viranşehir Belediyesi, bu kapsamda 260 bin metrekare alan üzerine devasa Millet Bahçesi yapıyor. İçinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi'nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Viranşehir Curcup Deresi bölgesinde hayata geçirilen projenin, 2022 yılının sonuna doğru tamamlanması planlanıyor.
Viranşehir'e nefes aldıracak projeyi yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşların aileleri ile sosyalleşebileceği modern bir yaşam alanını ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 'Millet Bahçesi ile vatandaşlarımızın nefes alacağı, sosyal ve kültürel etkileşimde bulunabileceği ve ailece hoşça vakit geçirebilecekleri bir alanı inşallah bu yılsonuna doğru halkımızın hizmetine sunacağız' dedi.
Millet Bahçesi'nin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, Millet Bahçesi Projesinin hayata geçmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.