Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarına devam ediyor. Sabah erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, dün gündüz saatlerinde Bozova temaslarının ardından şehir merkezindeki Süleymaniye mahallesine geçerek seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Çiftçi'ye açılışta AK Parti milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Davul ve zurnalar eşliğinde halayların bir an olsun durmadığı coşkulu seçim bürosunun açılışında vatandaşların yoğun tezahuratları ile konuşmasına başlayan Başkan Nihat Çiftçi, 'Böylesine bir şehre ve böylesine güzel insanlara hizmetkar olabildiğimiz için Allah'ımıza şükrediyoruz' dedi.
Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek Şanlıurfa'nın her zaman istikrardan yana duruş sergilediğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, 'Ülkemiz bilindiği gibi 24 Haziran'da çok önemli bir döneme daha giriyor. Şanlıurfalı kardeşlerimiz her zaman kendi evleri olan AK Parti'nin yanında duruş sergilemiş ve her daim Reisi Cumhurumuza destek vermişlerdir. Eminim ki 24 Haziran'da da öyle olacak. Çünkü şehir merkezi ile birlikte gittiğimiz 13 ilçemizin tamamında partimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı çok büyük bir sevgi seli var. Bu tabloyu gördükçe bizler de doğru yolda olduğumuzu tekrar tekrar anlıyoruz. Tüm bunları bir araya toparladığımız zaman Şanlıurfa'mızın 13 ilçesi ile birlikte 24 Haziran'a hazır olduğunu görüyoruz' dedi.