Yaklaşık 1 yıl gibi bir süredir Halilürrahman (Balıklıgöl) yerleşkesinde bulunan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği binasında çalışmalarını sürdüren GAP Gündemi Gazetesi Çalışma Ofisinin, gerek şehir merkezinden biraz uzak olması ve gerekse hemen herkesin rahatlıkla ulaşabileceği ve araçlarını park edebileceği bir önceki mekanlarının bulunduğu binanın 3. katındaki daireye taşınmaları nedeniyle, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya ve Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Gül San, Cuma Ağaç, Vehbi Uzundağ, Mehmet Nur Şanda, Dr. Ahmet Arslan ile Müslüm Abacıoğlu aynı zamanda TYB üyesi ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı olan Şanlıurfa'nın yerel gazetelerinden GAP Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysel Polat'ı yeni yerlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yeni yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunduk

Yeni yerlerinin hayırlı olması dileğiyle ziyaret ettikleri GAP Gündemi Gazetesinde, Veysel Polat ile bir süre sohbet edip, güncel konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirten TYB Şanlıurfa Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya, 'Biz TYB Şanlıurfa Şubesi olarak pandemi döneminde yaptığımız çalışmalarla ilgili hatırlatmalarda bulunduk. Önümüzdeki günlerde coronavirüs illetinden kurtularak rahat bir nefes almayı umduğumuzu düşünerek yine bir arada Cuma Sohbetlerimize, Şiir Gecelerimize devam edebileceğimizi belirttik. Özellikle Şanlıurfa'mızın tarihi ve mimari yapısı ile ilgili de Cuma Başkanımız ve Ahmet Hocamızın görüşlerini dinledik ve daha başka neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Yeni yerlerinin de hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledik' dedi.

Pandemi dönemi bizleri birbirimizden bir süre uzaklaştırdı

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve y gazetemizin yazı işleri müdürü Veysel Polat ise, 'Yazarlar Birliği üyesi arkadaşlarımızın bizleri yeni yerimizde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletmeleri bizi memnun etmiştir. Karşılıklı güzel sohbetler yaptık. Gerek gazetemizin çalışmaları ve gerekse Yazarlar Birliğinin ileriki günlerde yapacağı çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Pandemi dönemi bizleri birbirimizden bir süre uzaklaştırdı. Şükür her geçen gün biraz daha rahatlıyor ve normale dönüyoruz. Sosyal mesafeye dikkat ettiğimiz, maskemizi bir süre daha düzenli olarak kullandığımız takdirde inşaallah tekrar normal yaşantımıza döneriz' diye konuştu.

Ziyarette; Gazete çalışanları İshak Polat, Seyfullah Polat ve Ali Uçan da hazır bulundular.