Haber Merkezi / Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, lige damgasını vuran takımlar arasında yer aldı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin destekleriyle aldığı başarılı sonuçlarla ilk yarıyı 21 puanla lider olan Arguvan Belediyespor'un 2 puan gerisinde kapatan 2. Sırada tamamlayan Şanlıurfa temsilcisi, ikinci yarıda alacağı başarılı sonuçlarla sezonu şampiyonlukla tamamlamayı hedefliyor. Bu kapsama devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyespor, Cizre Serhatspor'dan Murat Akgül, Arguvanspor'dan Ramazan Çavuş ve Süper Amatör'de mücadele eden Giresun'dan da Ramazan Kaya'yı renklerine bağladı.

KARAKIŞ: TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, Bölgesel Amatör Ligi'nde Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmek amacıyla ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, devre arasında gerçekleştirdikleri transferlerle güçlerine güç kattıklarını ve tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
İkinci yarıda şampiyonluk yolunda tüm herkesten destek beklediklerini de vurgulayan Karakış, kendilerine verdiği destekten dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.