İLKHA/ Şanlıurfa Hilvan İlçe Ziraat Odası başkanlık seçimi yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Hikmet İpar tekrar seçildi.
Hilvan Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı seçimine, muhtarlar, delegeler, siyasi parti temsilcileri ve çiftçiler katıldı. Seçime tek liste ile katılan eski yönetim kurulu başkanı Hikmet İpar ve ekibi seçim sonunda güven tazeledi.
Seçim sonunda değerlendirmelerde bulunan Başkan Hikmet İpar, seçilmiş olmanın kendilerini rehavete sokmayıp, yüklerinin daha ağırlaştığını, bu nedenle çiftçiler için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
İpar, 'Tek liste ile seçime katılmış olmayı halkın tamamının teveccühünü almış olarak algılıyorum. Bu durum bizleri bir rehavete sokmayıp yükümüzün daha ağır olacağının bir göstergesidir. Bu da, bu yükün altından kalkmak için daha fazla çalışmamız gerektiği anlamına gelir. Çiftçilerimizin sorunlarını dile getirmek ve tarımda ilçemizin önemli bir sorunu olan Hilvan Pompaj Sulama projesinin hayata geçirilmesi için bütün yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte, gerekirse siyasi parti temsilcilerimiz ve resmî kurum ve mülki idari amirlerimizle bu işin üstüne gitmeye gayret göstereceğiz. Bu seçimde bizleri yalnız bırakmayan başta çiftçilerimiz olmak üzere, delege ve muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, sosyal medyada paylaşımda bulunan dost ve akrabalarıma yürekten teşekkür ediyor, bu seçimin ilçemize ve Şanlıurfa'mıza hayırlı olmasını diliyorum.' diye konuştu.
Seçimin ardından katılımcılara yemek ikramı yapılıp, tebrik kabul edildi.