Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezerek sorunları ve çalışmaları yerinde görmeye devam ediyor. Sabah 07.00'de mesaiye başlayan
İlçede devam eden çalışmaları ve mevcut sorunları yerinde görmek için saha çalışmalarını sürdüren Başkan Metin Baydilli, Narlıkuyu ve Akbayır Mahallelerini ziyaret etti.
Mahallelerde yürütülen yol, kaldırım ve merdiven yapımı çalışmalarını inceleyip çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi alan Baydilli, çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitirilerek vatandaşın hizmetine sunulması talimatını verdi.
BAYDİLLİ: SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR
Sabah gezilerinin bundan sonra da devam edeceğini aktaran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sorunların yerinde çözüme kavuştuğunu vurguladı.
Başkan Baydilli, 'Biz ekibimizle ilçemize hizmet için uykumuzdan bir saat feragat edip belirli günlerde mesaiye erken başlıyoruz. Tek amacımız ilçemizi daha güzel hale getirmek için sorunları ortadan kaldırmak. Bu anlamda bugün de Narlıkuyu ve Akbayır mahallelerimizi gezdik ve sorunları inceleyip çalışma başlatılması talimatı verdik. Biz her zaman sahada olup hizmete devam edeceğiz' diye konuştu.
Başkan Baydilli sabah gezisi esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinlerken, esnafı da ziyaret edip hayırlı işler dileğinde bulundu.