Yüksel Polat

Yazar ve Şair Cihan Gülel ilk kitabı ' Yara Almadan Yarınlara' raflardaki yerini aldı. İlk kitabını çıkartmanın heyecanını yaşayan Cihan Gülel, yedi yıldır çeşitli mecralarda yazdığı yazıları ve şiirleri yeni kitaplarda okuyucuların beğenisine sunacağını dile getirdi.

Yedi yıldır Edebiyat dünyasına adım atan ve çeşitli mecralarda yazılarını, şiirlerini paylaşan bunun yanı sıra yaptığı radyo programlarında da edebiyat severler ile buluşan genç yazar-şair Cihan Gülel bu süre içerisinde yazdığı şiir ve güzel sözlerden oluşan eserlerinden derlediği parçaları ' Yara Almadan Yarınlara' adlı kitabında toparlayarak edebiyat severlerin beğenisine sundu.

xON Yayınlarından çıkan, bir çok kitap satış kulübünün raflarında yer alan 144 sayfalık ' Yara Almadan Yarınlara' adlı ilk eserinin heyecanını yaşayan Yazar- Şair Cihan Gülel ilk kitabı hakkında yaptığı açıklamada; ' Çocukluk hayalim olan kitap çıkarma sevdası yıllar sonra gerçek oldu. Yedi yıldır çeşitli mecralarda yazıyorum ve daha sonra yazdıklarımın ışığında gönül dünyamdan gelenleri okuyucular ile paylaşmak istedim. Bu şekilde, yaklaşık 3 aylık bir süreçte kaleme aldığım kitabımı değerli kitap severlerle paylaştım. Yaşanmış olaylara ve duygusal ilişkilere değinerek; şiir ve motivasyon sözleri olarak yaşananları bir kitapta topladım' dedi.

Cihan Gülel sözlerine devamla; 'Bir Urfalı olarak memleketimiz adına kültürel anlamda güzel faaliyetlerde bulunmak ve de genç arkadaşlarımıza, kardeşlerimize örnek olabilecek bir hayalimi gerçekleştirirken aynı zamanda onlara da yol göstermek açısından benim için büyük önem taşımaktadır. Urfa'yı; çıkarmış olduğum ilk kitabım olan ' YARA ALMADAN YARINLARA ' ve daha nice güzel çalışmalarımla eserlerimi Türkiye'de tanıtma adına yol almak isterken, ayrıca eğitim ve okuma isteğinin artması adına yapılan çalışmaların ilerlemesine de bir katkım olmasını gönülden isterim' diyerek ikinci kitabının da hazırlıklarına başladığını dile getirdi.