Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bozuk ve deforme olmuş ve ömrünü tamamlamış asfalt yolları yenileme çalışmalarını gece-gündüz mesaileriyle sürdürüyor.
Narlıkuyu Mahallesinde ömrünü tamamlayan ve deforme olan asfalt yolların yenilenmesi için gerçekleştirilen çalışmalarda sıcak asfalt serimi işlemi gerçekleştiriliyor. Narlıkuyu Mahallesi 1047. sokakta gece stabilize malzeme serimiyle yol asfalta hazırlanırken sabah da sıcak asfalt serimi çalışmalarına başlandı. Mahalledeki vatandaşlar asfalt yenileme çalışmaları sonrası yeni yollarda sorunsuzca seyahat edebilecek.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yenilenen yolların mahalledeki vatandaşlara hayırlı olmasını dilerken, Narlıkuyu Mahallesinde yenilenecek yollarla vatandaşların yaz-kış sorun yaşamadan rahatça seyahat edeceğini ifade etti.
Başkan Baydilli, "Narlıkuyu Mahallemizde 1047. sokağımızda eski bozuk asfaltı kaldırıp altyapı çalışması sonrası yeni asfalt serimi çalışmalarına başladık. Yaptığımız çalışmalarla yağışlı havalar öncesi vatandaşlarımıza yeni ve güzel yollar sunmak istiyoruz. Fen işleri personelimiz ve yüklenici firma gerçekten çok ciddi bir yoğunlukla çalışıyor kış aylarına kadar yetiştirebildiğimiz kadar yol yapıp sonra bahar aylarından başlayarak kalan yollarımızın yapımına devam edeceğiz.
Yenilenen yollarımız ilçemize ve Narlıkuyu Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Karaköprü'müzde bozuk yol kalmayana kadar sahadan ayrılmayacağız" diye konuştu.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narlıkuyu Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmasının yanı sıra Doğukent, Seyrantepe, Batıkent ve Karşıyaka Mahallelerinde ise yeni yol açma, yenileme çalışması gerçekleştiriyor.