Haber Merkezi / Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Şanlıurfa'nın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla, Cumhuriyet Halk Partili 7 Milletvekilini Şanlıurfa'ya görevlendirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Muğla Milletvekili Mursel Alban ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'dan oluşan heyet Şanlıurfa'da çalışmalara başladı.
Şanlıurfa'ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri dün Birecik, Bozova ve Halfeti İlçelerinde Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekilleri Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları, Muhtarlar, Esnaf ve Vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi İl, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileriyle birlikte, Bugün Şanlıurfa Merkezde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, Ziraat Odasını, Muhtarlar Derneğini, Şanlıurfa Barosunu, Veteriner Hekimler Odasını, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını, Ziraat Mühendisleri Odasını, Şanlıurfa Ticaret Borsasını, Mali Müşavirler Odasını, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğini, Şanlıurfa Tabip Odasını, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneğini, Nakliyeciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ve esnaf ile vatandaşları ziyaret etti.
Şanlıurfalı Yöneticilerin, Esnaf ve Vatandaşların ilgi ve misafirperverlikleri İlimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerini mutlu ve memnun etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Muğla Milletvekili Mursel Alban ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'ın Şanlıurfa programları 13-14 Ekim tarihlerinde de Şanlıurfa Kent Merkezi İlçelerde devam edecek.
Milletvekili heyetinin Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, birer açıklama yaparak, Şanlıurfa'da yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.
Milletvekili Durmaz ve İl Başkanı Cidir, Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun Şanlıurfa'yı ziyaret edeceğini söylediler.
Milletvekili heyetinin Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun Şanlıurfa İline Özel bir önem verdiğini de sözlerine eklediler.