AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, SKMi Başkanı Bekir Kan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri 27. Dönem Milletvekili adayı İbrahim Toru'yu ziyaret etti.

Daha sonra İbrahim Toru ilebirlikte, URFA CITY AVM esnaflarını ve alışveriş için gelen vatandaşları ziyaret edip sohbet ettiler ve seçimde desteklerini istediler.

Gönül Belediyeciliği yapacağız

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgülve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, İşadamı hemşehrimiz 27. Dönem Milletvekili adayımız ve Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru'yu ziyaret edip sohbet ettiklerini belirterek, 'Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi 'ÖnceMilet, ÖnceMemleket, tevazu, samimiyet vegayretlegönülBelediyeciliği yapacağımızı her ziyaret ettiğimiz yerde dile getiriyoruz ve 41 Mart seçimlerinde desteklerini istiyoruz' dedi.

Yıldız, 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Partinin oy pusulasında 8. sırada yer aldığını da hatırlattıklarını söyledi.

Dua ve desteklerini istemeye devam ediyoruz

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül de, 'UrfaCity AVM alışveriş merkezindeki hemşehrilerimizi ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde dua ve desteklerini istemeye devam ediyoruz.Hayırlı olsun. Rabbim seçimlerde başarılar nasip etsin. Seçim sürecinde çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül kalmayıncaya kadar kapı kapı, gece gündüz demeden dolaşacağız. Seçim sonrası hayırlısıyla Allahu Teala'nın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle Başkanlık görevine başladığımızda da yine aynı tempoda ilimizin en ücra köşesine kadar ulaşıp, varsa mevcut sorunları çözüme kavuşturacağız, ihtiyaç olan her hizmeti gerçekleştireceğiz inşaallah' diye konuştu.

Her zaman dualarına talibiz

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ise; 'İl Başkanımız Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ve İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ile birlikte UrfaCity alışveriş merkezindeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Her zaman dualarına talip olduğumuzu söyleyerek 31 Mart seçiminde Başkan adaylarımız ve AK Partimize destek istedik' belirterek hayırlı hizmetlerde bulunacaklarını söyledi.