Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda 3 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrası Haliliye Belediyesinden malulen emekliye ayrılan Bekir Özbek'i evinde ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı. Özbek'in ailesi tarafından samimi bir şekilde karşılanan Başkan Canpolat'a Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya da eşlik etti.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 'Şanlıurfa'daki tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz' diyerek şu ifadelere yer verdi:
'Değerli kardeşimiz Bekir Özbek bizim Haliliye Belediyesinin çalışanıydı. Bir hastalık sonrası evde yaşamaya mecbur kaldı. Ancak gördüğümüz kadar Bekir kardeşimiz yaşamdan kopmamış. Ailesi ile güzel bir yaşam geçirmeye çalışıyor. Bizleri davet ettiler. Bizler de davetlerine icabet ettik. Bizleri çok güzel bir şekilde karşıladılar. Bekir beyi de çok iyi gördük. İnşallah hep birlikte kendilerinin yanında olmaya kendilerine destek olmaya devam edeceğiz.'
Başkan Canpolat ve beraberindekiler ziyaretin ardından Özbek ailesinin evinden ayrıldı.