Haber Merkezi / Düzenlediği atölye çalışmaları ve birçok kültürel aktiviteyle çocukların ve gençlerin yeteneklerini geliştirmesine ve sergilemesine katkıda bulunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı.
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri; Piazza AVM'de gerçekleştirdikleri 'Güncel Yorumlar Karma Resim Sergisi'nde yeteneklerini konuşturdu.
Piazza AVM'nin etkinlik alanında düzenlenen serginin açılışını GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yöneticileri gerçekleştirdi. 35 öğrencinin günlerce süren çalışmaları sonunda ortaya çıkan eserleri, renklerin büyülü dünyasının kapılarını araladı.
Birbirinden farklı temalar ve tekniklerle hazırlanan resimlerin beğeniye sunulduğu sergiye; veliler ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Resimlerini sergileyen 10. ve 11. sınıf öğrencileri ziyaretçilerden takdir topladı.
GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yöneticileri, öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları bu tür etkinliklerin öğrencileri motive ettiğini ve geliştirdiğini belirterek, buna katkı sunan Piazza yöneticilerine teşekkür ettiler.