Seyfullah Polat

Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatif ( ŞİKOP) Başkanın Bekir Polat üreticilerin sorunlarını AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'a aktardı.

Şanlıurfa'nın marka değeri olan isot üretiminin yüzde 95'ni üreten üreticilerin üye olduğu Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperetifi başta yıllardır çözülemeyen kurutma alanları olmak üzere diğer sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmak adına temas ve ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'ı ziyaret eden ŞİKOP Başkanı Bekir Polat üreticilerin yaşadıkları sorunları bir kez daha aktararak çözüm noktasında yardım beklediklerini dile getirdi. Daha önce de ziyaret ettikleri Vildan Polat'ın üreticileri yerinde ziyaret ettiğini ve sorunların çözümü için bir çok girişimde bulunduğunu belirten ŞİKOP Başkanı Bekir Polat isot üreticilerinin yeni sezonda sorunları değil isotun marka değerinin nasıl artırılacağını konuşmak istediklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise Tarımın Baş kenti Şanlıurfa'da Şanlıurfa'nın marka değeri isota sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak; malumunuz olduğu üzere daha önce de üretici kardeşlerimizi ziyaret ederek sorunları ve talepleri yerinde tespit etme imkanı bulduk. Bu sorunların çözümü için girişimlerde bulunduk. İnşallah sorunların çözülerek isot markamızın hak ettiği noktaya taşınması için bize düşeni yapmaya devam edeceğim' diyerek isot üreticilerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.