Haber Merkezi / Kişisel gelişim ve hayata bakış perspektifi üzerine söyleşinin gerçekleştiği buluşmada 60 üniversiteli öğrenciyle bir araya gelen Milli Rallici Çetinkaya, öğrencilere deneyimlerini paylaştı.
Eğitim, gelecek vizyonu oluşturma, bilgiyi yönetme alışkanlığı üzere sohbet ederek ralli tutkusunun nasıl başladığını, öğrencilik yıllarındaki anılarını, gündeme ilişkin merak edilen tüm soruları yanıtlayan Çetinkaya, üniversiteli kız öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde öğrencilerle buluşan Gazeteci-Yazar Çetinkaya, Başkan Celalettin Güvenç'e öğrencilerle buluşma imkanı sağladığı için teşekkür etti.
Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milli Rallici Çetinkaya, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin gençlere bu denli önem vermesi bence çok güzel. Onlarla oldukça güzel vakit geçirdik, sohbet ettik, onların merak ettiği soruları yanıtladım. Hatta onların sorusu bitince ben onlara sorular sordum. Hep beraber yemek yedik. Ben İstanbul'da yetiştim. Onlarda Türkiye'nin dört bir yanından Urfa'ya gelmişler. Hep birlikte olmak farklı kültürleri paylaşmak birbirimizden bir şeyler öğrenmek bana çok faydalı oldu. Bu tür etkinliklerin artırılması kanaatindeyim" dedi.
Üniversite Öğrencileri ise yaptıkları açıklamada söyleşinin düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e ve programa katılım gösteren Burcu Çetinkaya'ya teşekkür ettiler.