Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Salih Ayhan, Komutan yardımcıları, Bölge Komutanı, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, ASH İl Müdürü Hasan Bilici ile birlikte Şanlıurfa şehit aileler derneğini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında devletin; şehit aileleri ve gazilerin her daim yanında olduğunu dile getiren Çetin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize vermiş olduğu emir ve direktifle şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Her türlü ihtiyacınızı çözmekle görevliyiz” dedi.

"HER TÜRLÜ İHTİYACINIZI ÇÖZMEKLE GÖREVLİYİZ"

Şehit yakınları ve gazilerin her türlü ihtiyacını çözmekle görevli olduklarını vurgulayan Çetin, "Biz de hayatımızı şehitlerimizin izinde, gazilerimizin yolunda feda etmeye hazırız. Canımız, kanımız ay yıldızlı bayrağa, bu ülkeye, bu millete feda olsun, helal olsun, armağan olsun. Yeterki vatan sağ olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize vermiş olduğu emir ve direktifle şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin emrine amadeyiz. Her türlü ihtiyacınızı çözmekle görevliyiz" dedi
Ziyarette Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e ziyaret anısına plaket takdim etti. Jandarma komutanı da başkan Yavuz'a JÖH heykeli, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.