Haber Merkezi / Karaköprü'de görev yapığı 3,5 yılda yaptığı çalışmalar ve projelerle takdir toplayarak AK Parti Genel Merkezi tarafından tekrar Karaköprü Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan Baydilli Şenevler Mahallesinde vatandaşlardan Feridun Eren'in ev sahipliğini yaptığı toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini anlattı. Ev toplantısına Başkan Baydilli'nin yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Teşkilatı ve bina sakinleri katıldı.
Sohbet havasında geçen ev toplantısında Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli şimdiye kadar Karaköprü'de yapılan hizmetlerden ve hedeflerinden bahsederken, 31 Mart seçimlerinin Türkiye ve Şanlıurfa açısından önemini anlattı.
Toplantı sonrasında konuşan Başkan Baydilli, 31 Mart seçim çalışmalarına Karaköprü teşkilatı olarak startını ilk ev toplantısıyla verdiklerini belirterek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.
Başkan Baydilli, 'Feridun Eren Bey'in evinde misafir olduk ve bina sakinlerimizle bir araya gelerek gerek bugüne kadar ilçemizde yaptığımız çalışmaları gerekse bundan sonra yapılacak olan çalışmaları anlattık ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamı vatandaşlarımızın desteğiyle en iyi şekilde zaferle ayrılacağız. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, teşkilatımıza ve bizi misafir eden Feridun Bey'e çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise yerel seçim çalışmalarını SKM'nin oluşturduğu programlar çerçevesinde başladıklarını ifade ederken, 'Bir taraftan Belediye Başkanımız ve Adayımız ile birlikte vatandaşlarımızla Karaköprü'de yapılan çalışmalar ve seçimler hakkında sohbet ederken, bir yanda da kadın kollarımız hanımlarla bir sohbet gerçekleştirdiler. Bu güzel program için ev sahibimize ve katılan misafirlere çok teşekkür ediyorum' dedi.
Ev toplantısına ev sahipliği yapan Feridun Eren de Başkan Baydilli'ye katılımları ve sohbeti için teşekkür ederken, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
Başkan Baydilli bir süre Kadın Kollarının toplantısına katılarak mahalle sakini hanımlarla da sohbet etti.