Yüksel POLAT / Bir dönem Gaziantepspor Başkanlığı görevini üstlenen ve aslen Şanlıurfalı olan Hasan Şahin bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Şahin yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor Başkanlığına aday olduğu belirterek; 'Şanlıurfaspor sıradan bir takım değil. Onlarca yıllık geçmişi ile kadim bir şehrin takımıdır. Hali hazırda Şanlıurfaspor bulunduğu bu durumu asla hak etmiyor. Her ne kadar işim gereği Gaziantep'te yaşıyor olsam da içimdeki Şanlıurfa ve Şanlıurfa sevdası hiçbir zaman sönmedi. Özellikle Şanlıurfaspor benim için farklı bir öneme ve sevgiye haizdir. İşte bu sebeplerden dolayı Şanlıurfaspor'un yönetimine talibim' dedi.
ŞAHİN: BORÇLAR ÖDENEBİLİR VE YÖNETİLEBİLİR
Geçmişteki tecrübelerinin ışığında oluşturacağı bir plan çerçevesinde Şanlıurfaspor'u hak ettiği noktaya taşıyacağını belirten Hasan Şahin, kulübün borçlarının yönetilemeyecek ve ödenemeyecek borçlar olmadığını söyledi.
Şahin; 'Şanlıurfaspor'un ayağa kaldırılması hususunda Sayın Valimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, kulübümüzün eski yöneticilerinin, basının ve kıymetli Şanlıurfalıların desteğini alabileceğime yürekten inanıyorum' diyerek kulübün Şanlıurfa için önemli bir marka değeri olduğunun altını çizdi.
Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şahin, hiçbir kısır çekişmenin tarafı olmak istemediğini de sözlerine ekledi.