Haber Merkezi / Başkan Adayı Canpolat, Mimarlar Odasını ziyaretinin ardından Bağlarbaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.
Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ, 'AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat sağ olsun Şanlıurfa Mimarlar odası olarak bizleri ziyaret etti. Şehrimiz ve Haliliye ilçemiz için önemli konulara değindik ve istişarede bulunduk. İnşallah kendisi de seçildikten sonra Mimarlar odası olarak görüşmelere, istişarelere devam edeceğiz. Haliliye ilçemizi daha ileriye götürmeyi, bir üst basamağa çıkarmayı hedefliyoruz. Son olarak bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum' dedi.
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat 'Bugün Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ ve yönetimini ziyaret ettik. Şanlıurfa'mızdaki ve Haliliye ilçemizdeki mimar ve imar konularında istişare ettik. Çok güzel ve keyifli bir sohbet oldu. Ufku açık olan arkadaşlarımız çeşitli formüllerle Şanlıurfa'yı karış karış taramışlar. İmar yönetmeliğine kanunlarına fazlasıyla hakimler. Haliliye ilçemizdeki bazı hususları kendileri ile konuştuk. Seçimden sonra da inşallah yine bir araya geleceğiz. El ele, gönül gönüle verip Haliliye için çalışacağız' şeklinde konuştu.
Mimarlar odasının ziyaretinin ardından Bağlarbaşı Mahallesindeki Cuma Gönüllü parkında vatandaşlarla bir araya gelen Canpolat, burada vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek sohbet etti.