Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla yürütülen ve kentte ilk kez uygulanan mobil sinyalizasyon sisteminin ardından Atatürk Bulvarı Emirgan yaya geçidinde yaşanan karmaşa artık tarihe karıştı.

GÜNEŞ ENERJİLİ KABLOSUZ MOBİL SİNYALİZASYON
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekiplerince sadece 2 saat içinde kurulumu tamamlanan ve devreye konulan mobil sinyalizasyon sistemi enerji olarak şehir şebekesine ihtiyacı duymadan tamamen güneş enerjisi olarak çalışıyor. Kullanılan sistemin taşınabilir ve güneş enerjili olması pratik bir çözüm sunuyor. WiFi haberleşmesi ile çalışan sistem son teknoloji olup kablo tasarrufu sağlıyor. Ayrıca asfalta ve çevreye zarar vermeden pratik bir şekilde kurulan bu sistem ihtiyaç halinde tekrardan sökülebilmekte.

MUHTAR ALTUN'DAN
BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR
Atatürk Bulvarı Emirgan yaya geçidine konulan mobil sinyalizasyon sisteminden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür eden Bahçelievler Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, 'Uzun zamandan belli burada yayalar ve araç geçişleri konusunda sıkıntı yaşanıyordu. Bu sıkıntımızı Başkanımız Beyazgül'e aktardık. O da anında talimat verdi ve bu uygulamayı hayata geçirdiler.
Ben mahallem adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi.