Haber Merkezi / Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatları doğrultusunda yeşil alan miktarlarını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çimleme çalışmalarına hız verdi. 'Daha yeşil Viranşehir' hedefiyle çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyesi ekipleri, Urfa-Mardin karayolu (E-90 Karayolu) üzerindeki kaldırım boşluğunda çalışma başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü'nün desteğiyle önce kaldırım boşluğu toprakla dolduruldu ve ardından da çimleme çalışması gerçekleştirildi. Çimleme çalışmalarının ihtiyaç duyulduğu tüm parklarda da devam edeceği öğrenildi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha yeşil bir Viranşehir hedeflediklerini belirterek, 'Ekiplerimiz tarafından Urfa-Mardin karayolunda çimleme çalışması gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar neticesinde E-90 karayolu olarak da adlandırılan Urfa-Mardin karayolu en kısa sürede daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Daha yeşil ve daha yaşanılabilir bir Viranşehir için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek.' dedi.
Bu arada yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye personellerine teşekkür etti.