Haber Merkezi / Alt yapı çalışmaları kapsamında Viranşehir Belediyesi caddede söküm çalışması, Şuski ekipleri içme suyu yenileme, Doğalgaz ekipleri ise iletim borularını döşemek için kazı çalışması gerçekleştiriyor.
Tüm ekiplerin bir anda girdiği caddede yapılacak alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacak.
Alt yapı çalışmalarını en kısa sürede bitirmeyi hedefleyen ekipler, daha sonra caddede asfalt, ara sokaklarda ise kilitli parke ve kaldırım yenileme çalışmasına başlayacak.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet mahallesinde yapılan alt yapı çalışmaları için tüm ekiplerin seferber olduğunu belirterek, ivedilikle bitirilecek alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacağını söyledi.
Başkan Ekinci, Pilot bölge seçtikleri Yenişehir Mahallesinde alt ve üst yapı çalışmalarının bitirildiği cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulduğunu hatırlatarak, Yenişehir Mahallesinde yapılan hizmetlerin aynısının hatta daha fazlasının Hürriyet Mahallesinde yapılacağını kaydetti.
Tüm ekiplerin ilçeye hizmet etmek için seferber olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinin kaydetti.