Haber Merkezi / AK Parti'li belediyeler tarafından Türkiye genelinde "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlenen 'Kardeşlik sofrası' Karaköprü'de gerçekleştirildi.
Karaköprü Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve eşi Güler Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kurt, AK Parti Karaköprü Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve misafirler katıldı.
Yetimler için düzenlenen Kardeşlik sofrasında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,
"Ramazan ayının 15.Günündeyiz. Bizler Karaköprü Belediyesi olarak her zaman siz gençlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Bizim için çok kıymetlisiniz. Ben inanıyorum ki sizlere verilen değeri sizlerde sizden sonrakilere vererek bu ülkenin kalkınması için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız" dedi.
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, "Bugün 15. İftarımızı yaptık. Ama benim için en güzel iftar bu akşam yaptığımız iftardır. Ben Başkanımız Metin Baydilli bu organizasyonundan dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız, ise bu güzel organizasyonu düzenleyen Karaköprü Belediyesi Başkanı Metin Baydilli başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.