Haber Merkezi / Kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çeken çalışmalara imza atan Viranşehir Belediyesi, kadınların sosyalleşmeleri ve yaşamadıkları deneyimleri yaşamaları için çeşitli etkinlikler düzenleyerek kadınların takdirini topluyor.
Viranşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından,8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kadınlara yönelik sinema etkinliği düzenlendi.
Kültür ve Sanat Merkezi sinema salonunda düzenlenen etkinliğe, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin eşi Sibel Ekinci, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Ruken Olcay, Viranşehir Belediyesi Emine Erdoğan Kadın ve Aile Destek Merkezi kursiyerleri ile Belediye kadın personelleri katıldı.
Sinema etkinliğine katılan kadınlar, 'MOMMY' (Anne) isimli sinema filmini izlediler.
Anneler günü dolayısıyla İlçede sinema etkinliği düzenlediklerini söyleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Etkinliğe Kadın destek merkezi kursiyerlerimiz ve belediye kadın personellerimiz katılım sağladı. Biz, Viranşehir Belediyesi olarak sürekli kadınlara ve çocuklara yönelik bu tür etkinlikler düzenliyoruz. 8 Mayıs Anneler Günü özel bir gündür. Kadınlar Allah'ın bize emanetidir. Bizde bu vesileyle hem böyle bir etkinlikle hem kadınlarımızın Anneler gününü kutladık, hem de güzel vakit geçirmelerini sağladık. Bu bağlamda düzenlemiş olduğumuz etkinlikte kadınlarımız güzel vakit geçirdiklerini düşünüyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza dün olduğu gibi bugün de yarında pozitif ayırımcılığımız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mayıs Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyorum' dedi.
Sinema etkinliğine katılan kadınlar' da düzenlenen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.