Haber Merkezi / İnşaat yapımı için ihaleye çıkarılacak ihale öncesi yapılması gereken birtakım çalışmaların biriside zemin etüt çalışmaları salı günü Bakanlıktan gelen yetkililer arazide zemin etüt çalışmalarını yerinde denetleyip tutanak tuttular.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yapı Koop. Başkanı R.Tahsin Birgül şunları söyledi. Projemiz hayata geçtiğinde Türkiye'nin sayılı Güneydoğu Anadolu Bölgesini en modern sitesine sahip olacağız. Memleketimizi mesleğimizde, Ülkemizin 2023 yılı vizyonunun taşımada katkı sunacağız proje tamamlandığında istihdam sağlayacak ve matbaacılık bölgede söz sahibi olacak. Nasip olursa 2016 yılının Nisan, mayıs aylarında tamamlanacağını öngörüyoruz.
Projemizde bizlere yardımcı olan bütün yetkililerimize. Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Milletvekili Abdulkerim Gök ve Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz. Bana; Memleketimize ve mesleğime hizmet etme şansı veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.