Haber Merkezi / Şanlıurfa'da mevsim şartlarını en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalarını 13 ilçenin tümüne yayan Büyükşehir ekipleri, Eyyübiye ilçesinde de Yakup Kalfa Caddesini sil baştan yeniledi. Kilitli parke taşı şeklinde yolları olan cadde üzerinde özellikle kış aylarında yaşanan su sızmalarının önüne geçmek için taşları söken ve altyapıyı güçlendiren Büyükşehir ekipleri, ardından caddeyi kısa sürede asfaltla buluşturarak çalışmalarını tamamladı.


ÇİFTÇİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Çalışmaları bizzat takip ederek tamamlanan uygulamanın ardından bölgeyi bir kez daha ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, esnafın ve çevre sakinlerinin taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesi olarak kılıcı çözümler üretmeye odaklandıklarını belirten Başkan Çiftçi, 'Halkımızın ferah bir şehirde yaşaması için Büyükşehir kadroları olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun için de en iyi hizmeti halkımızla buluşturuyoruz. Şükürler olsun ki Eyyübiye ilçemizde Yakubiye Mahallesi sakinlerimizin yol sorununu çözüme kavuşturduk. Bölge halkından çalışmalarımıza çok güzel destekler alıyoruz. Bu desteğin verdiği güçle yolumuza devam ediyoruz' dedi.


AKBAŞ: EKİPLER SABAH SAATLERİNE KADAR ÇALIŞTI
Caddedeki çalışmalara tanıklık eden Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Akbaş, ekiplerin uygulamalarını tamamlamak için gece gündüz çalıştığını söyledi.
Akbaş, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ederiz. Yolumuzun altyapısının güçlendirilmesi ile birlikte sıcak asfaltı tamamlandı. Büyükşehir ekipleri yoldaki çalışmalarını tamamlamak için gece gündüz çalıştı. Bu emeği görmemek mümkün değil' diye konuştu.