Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül tarafından Kamulaştırma Uzlaştırma Komisyonu Danışmanlığına getirildiğini belirten Cemil Çadak, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, son olarak katıldığı İl Yönetim Kurulu toplantısında arkadaşlarına veda etti.
Uzun süredir AK Partiye hizmet eden Cemil Çadak'a, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül tarafından, partiye hizmetlerinden ötürü plaket verdiler.

Cemil Çadak'a yeni görev
Partideki görevinden istifası ve yeni görevi hakkında kısa bir açıklama yapan Cemil Çadak, 'Kuruluşundan beri hiç ayrılmadan bu güne kadar partimde değişik birimlerde görev aldım. Şanlıurfa'da İl Başkanlığı yapan Başkanlarımın hepsiyle beraber çalıştım. 15 yıla yakın Yerel Yönetimler biriminde görev aldım ve bunun 5 yılını Yerel Yönetimler Başkanı olarak çalıştım. Bu günden itibaren partimde bulunduğum resmî görevlerimden ayrıldım. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızın olurları ile Başkan Danışmanı olarak, 'Kamulaştırma ve Uzlaşma Komisyonu' görevine getirildim. Bu görevi de hakkıyla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Elimden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğim. Şanlıurfa hepimizin' dedi.