Haber Merkezi / AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, kırsal mahalleleri tek tek ev ev dolaşarak sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmamak için seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gençlere verdiği önemle gençlerin gönlünde taht kuran Aksoy Bozova gençliğinin Bozova'nın geleceği olduğunu ifade ederek her zaman geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanında olacağız.
Seçim çalışmalarınım sürdüren Aksoy, gençlerle bir araya gelerek beraber basketbol oynadılar. Yanlarında Başkan adayını gören gençler bu duruma şaşırsalar da oldukça mutlu oldular.
Gün boyu mahalle mahalle gezen AK Parti Bozova Belediye Başkan Adayı Suphi Aksoy akşam saatlerinde ise seçim bürosunda gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada gençlere seslenen AK Aday Aksoy,' Bozova'mızın geleceği sizlersiniz. Sizler yarının yöneticileri olacaksınız kendi şehrinize hizmet edeceksiniz. Kendinize güvenin, umutsuz olmayın. Geleceğiniz ile plan yapın ve bu doğrultuda çalışın'. Dedi.