Açılan yeni programlarla ilgili bilgi paylaşımlarını sürdüren Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak, Birecik Kaymakamı Kadir Duman'ı ziyaret etti. Ziyarette program hocaları Öğr. Gör. Ali Koçyiğit, Öğr. Gör. Fatma Beril Özgür ve Öğr. Gör. Muhammet Alperen Hameş de hazır bulundu.
Kaymakam Duman'ın ardından Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile buluşan heyet, yeni açılan programlarla ilgili destek mesajları aldı.
Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak ve beraberindekiler, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nihat Denek'i ziyaret ederek yeni açılan programdaki imkanlar ve ihtiyaçlar hususu görüşülerek yapılacak çalışmalar hakkında Prof.Dr. Nihat Denek'in tavsiye ve önerilerini alıp bilgi paylaşımında bulundular.
Harran Üniversitesi Birecik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dörtbudak, ziyaretlerde kendilerine verilen destek ve gösterilen ilginden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, tanıtım ve planlama çerçevesinde çalışma ve ziyaretlerin süreceğini belirtti.