Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşların kandilini kutladı. Başkan Baydilli mesajında, yılın en güzel, mübarek ve bereketli aylarının içine girmiş olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu ifade ederken, Regaip Kandili'nin İslam dünyasında, Gazze’de yaşanan katliamların ve zulmün son bulmasına vesile olmasını diledi.

Başkan Baydilli mesajında şunları ifade etti:

 “Üç aylar ve kandiller insanın gönül dünyasının aydınlanmasını sağlayan, manevi duyguları ön plana çıkaran çok mübarek gün ve gecelerdir.

Üç ayların da başlangıcı olan Regaip Kandili Müslümanlar için manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu değerli geceyi hep birlikte güzel bir şekilde eda edelim.

Ramazan ayının müjdecisi olan üç ayların başlangıcı Gazze’de aylardır yaşanan katliamların ve zulmün son bulmasına vesile olsun. Bu mübarek günlerin Müslümanların birlik ve beraberliğine, Kudüs ile Gazze'nin barış ve huzurunun yeniden tesisine vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle birlikte tüm hemşerilerimizin Regaip Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin insanlığa ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: GAPGündemi