Haber Merkezi / Gençlere ve çocuklara her zaman önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerdeki gençleri de unutmayarak onların spor yapabilmesi için kırsalda sentetik çim saha kazandırmaya devam ediyor. Başkan Baydilli, Esemkulu kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan sentetik çim sahanın açılışını yaparak gençlerin ve çocukların hizmetine sundu.
Sentetik çim sahanın açılışına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve kırsal mahalledeki vatandaşlar ile gençler katıldı.
Sentetik Çim sahanın açılış kurdelasını çocuklarla birlikte kesen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Büyükşehir yasası ile birlikte şehir merkezine yaptığımız hizmetleri kırsala da yapıyoruz. Bugün de Esemkulu kırsal mahallemizde söz verdiğimiz gibi sentetik çim sahamızı yaptık.
Biz gençlerimize önem veriyoruz, gelecek onların ellerinde şekillenecektir. Biz de onların spor yapabilmeleri için bu yatırımları yapıyoruz. Sentetik çim sahamız Esemkulu kırsal mahallemize hayırlı olsun' dedi.
Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise AK Partili belediyelerin hizmetlerine devam ettiğini belirterek, 'Belediyemiz merkezdeki hizmetlerini kırsalda da yapıyor. Her ay temel atmalarımız ve açılışlarımız oluyor. Şehrin her noktasına belediye başkanımız hizmet götürüyor. Ben hizmetlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Metin Baydilli, davetlilerle birlikte Sentetik çim sahada penaltı atışı kullanırken, daha sonra kırsal mahalledeki vatandaşlarla bir süre sohbet etti.