Haber Merkezi / Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yerel seçimler öncesi verdiği şeffaflık vaatlerinden biri olan ihaleleri canlı yayınlatarak, 115 yıllık Belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirip, tarihe geçti.
Belediye Emlak istimlak birimi müdürlüğünün düzenlediği ve 4 istekli firmanın katıldığı Belediye Spor Kompleksinde bulunan açık ve kapalı yüzme havuzu, Kafeterya ve Fitness salonu ihalesi, Belediyenin Sosyal medya hesaplarında canlı yayınlandı.
İlçede görev yapan basın mensuplarının da ihaleyi kendi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlaması ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.
Şeffaflık anlamında önemli ve örnek bir adım attıklarına vurgu yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye tarihinde bir ilgi gerçekleştirmenin ve halka verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Hedeflerinin halktan gizli saklı bir iş yapmamak olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, bundan sonra yapılacak bütün ihalelerin de halka ve basın açık şeffaf bir şekilde canlı yayınlanacağını belirtti.
Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Gönül Belediyeciliği kapsamında Viranşehir Halkı ile birlikte çok güzel proje ve çalışmalara imza atacağını ifade eden Başkan Ekinci, 'Allahın izniyle seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyor ve getirmeye devam edeceğiz' Dedi.