Haber Merkezi / Karaköprü Belediyesi ilçenin yeni ve hızla büyüyen toplu konut bölgesi olan Seyrantepe Mahallesine yeni hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin girişimleriyle TOKİ'den devralınan bir yapı değerlendirilerek kültür merkezi ve okuma evine çevrildi. Tadilat çalışmaları bitme aşamasına gelirken kültür merkezi ve okuma evinin önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe mahallesindeki kültür merkezi ve okuma evinin en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Başkan Baydilli, 'Seyrantepe mahallemize kültür merkezi kazandırma sözü vermiştik. TOKİ tarafından inşa edilen ve kullanılmayan bir yapıyı devraldık ve gerekli çalışmaları yaparak kültür merkezi ve okuma evi olarak hizmete açacağız. Buraya gençlerimiz gelerek ders çalışabilecek, çeşitli kurslar ve faaliyetlerle güzel zaman geçirebilecek. Kültür merkezimiz şimdiden Seyrantepe mahallemize ve gençlere hayırlı olsun' dedi.

Başkan Metin Baydilli, Kültür merkezine meclis kararı ile Ali Baba'dan sonra Karaköprü için önemli biri şahsiyet olan 4. Murad'ın isminin verildiğini sözlerine ekledi.

1180 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 3500 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi ve okuma evinin çevresinde oyun parkı ve dinlenme alanı da bulunuyor.