Halfeti’deki doğalgaz projesinde ilçeye ilk gaz düzenlenen tören ile verildi.

Vatandaşların da katıldığı törene; AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, 25. Dönem Milletvekili Mazhar Bağlı, Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Kaymakam Zikrullah Erdoğan, AKSA Doğalgaz İl Müdürü Nezih Ural, AK Parti ilçe teşkilatı ve protokol üyeleri katıldı.

Doğalgaz veriliş töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şeref Albayrak ‘Yıllardır beklediğimiz, özlemini duyduğumuz doğalgaz, bugün itibariyle hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu’ dedi.

Doğalgazın Halfetili vatandaşların en büyük talebi olduğunu da bildiren Albayrak ‘Bugün Hemşehrilerimizi doğalgazın konforuyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğalgaz ile birlikte ilçemizde çevre kirliliği azalacak ve ekonomik yönden daha ucuz ısınma fırsatı yakalayacağız. İlçemiz genelinde yürüttüğümüz doğalgaz altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde devam edecek, abone işlemlerinin tamamlanmasıyla ilçe merkezimizdeki tüm evlerimizi doğalgazla buluşturacağız. Doğalgaz şebekesinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.