Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre,  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yol açma, yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla aralıksız bir şekilde gerçekleştirilen yol çalışmaları, özellikle yeni gelişen ve konutlaşmanın devam ettiği mahallelerde yoğun bir şekilde yürütülüyor.

Fen işleri ekipleri ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen mahallelerde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yaya güvenliği için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor. Batıkent Mahallesinde yeni açılan yolun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme çalışmalarına hemen başlanırken, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni yol vatandaşların hizmetine sunulacak.

Önemli bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Başkan Metin Baydilli, Batıkent mahallesinde özellikle yeni konutlaşma alanlarında açılan yolların altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde kilitli parke döşenerek hizmete açıldığını kaydetti.

 Başkan Baydilli, “Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için fen işleri ekiplerimizle sahadayız. Kış şartlarında bazen ara vermek zorunda kalsak da hava şartları el verdiği her an sahadayız. Ekiplerimiz sadece Batıkent’te değil ihtiyaç dahilinde birden fazla mahallemizde yol açma, parke döşeme, yol yenileme gibi çalışmalar gerçekleştiriyor. İnşallah Karaköprü'de yol ihtiyacı kalmayana kadar her mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını Batıkent Mahallesinin yanı sıra Seyrantepe, Doğukent ve Mehmetçik gibi mahallelerde program dahilinde sürdürüyor.

Kaynak: GAPGündemi