BADILLI, YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITTI

1982 yılında küçük bir atölyede sektöre adım atan, bugün ise 7 bin metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 25 bin metrekarelik üretim tesisiyle hizmet veren BADILLI Tarım Aletleri, fuardaki standında yeni ürünlerini tanıttı.

Sektörde Şanlıurfa'yı temsil etmeni haklı gururunu yaşadıklarını belirterek gazetemize değerlendirmelerde bulunan BADILLI Tarım Aletleri Genel Müdürü Muhammed Yunus Badıllı, 'Zirai zararlılarla mücadele alanında kaliteli, dünya standartlarında ilaçlama makineleri üretiyoruz. Hedefimiz müşteri odaklı olarak sürekli gelişim ile kaliteyi artırmaktır. Firma olarak fuarları çok önemsiyor ve sürekli katılım gösteriyoruz. Fuar alanının olmayışı ilimiz için büyük bir eksiklikti. Çevre illere oranla daha küçük olsa da acil ihtiyaçların karşılanması açısından faydalı bir yatırım oldu.

Yurtiçinde 65 ilde temsilciliklerimiz bulunuyor. Bunun yanında 20 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Yabancı yatırımcıların bu anlamda fuarlara katılım göstermesi bizim için önemli. İnşallah ilerleyen dönemde bu fuarlar daha kurumsal bir organizasyona dönüşecektir. Katılım göstermiş olduğumuz bu fuarda, en son üretim olan zirai aletleri sergiliyoruz. Standımızı ziyaret eden çiftçilerimize bu ürünlerimizi tanıtıyoruz' diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Seyfullah Polat