Haber Merkezi / Küçükten büyüğe herkes için alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Cem Amca ve Baba Dodo'nun izleyenleri adeta gülmekten kırıp geçiren etkinliğine ev sahipliği yaptı. Piazza'da oluşturulan platformda el kuklası "Baba Dodo" ile sohbet ederek gösterisine başlayan Cem Amca, daha sonra Şanlıurfalı çocukları Marmara bölgesini keşfetmeye çıkardı.
Türkiye'nin en büyük metropol kenti İstanbul'un nüfusundan bulunduğu bölgeye kadar birçok soru yönelten Cem Amca, çocukların verdiği birbirinden ilginç yanıtlarla onları eğlencenin doruklarına çıkardı. Ramazan'a özel kültürel aktarımlarda da bulunan Cem Amca'yı dikkatle izleyen çocuklar, eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.
Piazza'nın minik ziyaretçilerinin genel kültür bilgisine katkı sunan Cem Amca, daha sonra müzik eşliğinde eğlenceyi başlattı. Düşük ritimle başlayan oyunun ardından "Haydi şimdi çıldır" komutu alan çocuklar, platformun önünde çılgınca oynarken, onları izleyen aileleri de bu güzel anları cep telefonlarıyla kayıt altına alarak, ölümsüzleştirdi.
3 ayrı seansta gerçekleştirilen etkinliğe ücretsiz olarak katılan çocuklar, Marmara Bölgesi'nin tarihini, kültürünü ve güzelliklerini öğrenmenin yanı sıra, unutamayacakları çocukluk anılarını hafızalarına yerleştirdiler.
Cem Amca, etkinliklerin sonunda tüm çocuklarla tek tek anı fotoğrafı çektirdi.