Haber Merkezi

75. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri sıkışık trafik ve park eden araçlardan dolayı okullarına girmekte ve ders işlemekte zorluk yaşıyor.

Tıkanan trafik, rastgele park edilen araçlar vatandaşları çileden çıkarttığı gibi bir eğitim kurumunda eğitim yapılmasını engelleyecek hale getirdi. . Paşabağında hizmet veren 75, Yıl Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri sağlı sollu park eden araçlar, traktörler ve Şanlıurfa Adliyesi önündeki trafiğinde okul tarafına aktarılması ile kollarına gidip gelmekte, ders sırasında ise korna seslerinden, bazen de trafik sıkışıklığı nedeni ile meydana gelen tartışmalardan artık derslerini bile yapamaz hale geldi.

Duruma tepki gösteren öğrenciler, veliler ve esnaf ise Okulun bulunduğu 775. Sokağın kısa vadede kapan konulmak suretiyle tek yönlü olarak düzenlenmesini isterken uzun vadede ise oto galericiler esnafı için yapıldığı söylenen Oto galericiler Sitesinin altyapı eksikliklerinin bir an önce giderilerek oto galericiler esnafının bir an önce yeni yerlerine taşınmasını talep ettiler